Schrijf je in

Klaar om te lachen en te dansen op de locatie van jouw keuze? Schrijf je dan snel in voor het 'veiligste festival ter wereld' en zit ook meteen op de eerste rij wanneer er interessante Securitas-vacatures verschijnen. Have fun!
See you at Securitas On Tour!

Ghent - Bijloke11 February 2019, 13h
Charleroi - RTL Spiroudome13 February 2019, 13h
SOLD OUT
Liège - Palais des Congrès de Liège19 February 2019, 13h
SOLD OUT
Hasselt - Muziekodroom21 February 2019, 13h
Antwerp - Arenberg25 February 2019, 13h
Brussels - Ancienne Belgique11 March 2019, 13h
SOLD OUT

Programma

Securitas On Tour is alles behalve een duffe jobdag. Ontdek de boeiende en vele facetten van Securitas, een wereldspeler inzake beveiliging. Doe actief mee aan workshops, praat met ervaren Securitas-collega’s en sluit de dag af met een straf concert en grote portie stand-up comedy. En dat allemaal in een coole concertzaal in je buurt. Het is nog eens gratis ook!

Join Securitas

Securitas is zoveel meer dan beveiligen. Kom alles te weten over de boeiende vacatures bij Securitas tijdens Securitas On Tour. Of je nu op zoek bent naar vakantiewerk, een bijverdienste of een vaste job: tijdens onze infosessies kom je werkelijk àlles te weten. We kozen alvast de coolste concertzalen uit.

Let’s talk

Praat met onze recruiters en managers over je interesses, talenten en ervaringen. Samen gaan jullie tijdens deze sollicitatiegesprekken op zoek naar een match tussen jou en Securitas. Your mission: overtuig ons in 30 minuten waarom jij absoluut de juiste collega zou zijn.

Workshops & demos

Tijdens verschillende interactieve workshops en demo’s, laten we je kennis maken met alle facetten van werken bij Securitas. Zo kom je op een actieve manier alles te weten over de verschillende services die we aanbieden. En geef nu toe: beter zo, dan via een saaie PowerPoint-presentatie, toch?

Let us entertain you

De boog kan niet altijd gespannen staan. Daarom sluiten we de dag af met het veiligste festival ter wereld: dat wordt lachen met Bert Kruismans en genieten van een knallend optreden van Bai Kamara Junior. CM-oordopjes krijg je er zomaar bovenop. Vergeet ze niet uit te doen als je nog wat wil napraten in onze relax-bar.

Bai Kamara Jr.
Bert Kruismans
vragen?

Nog vragen of meteen solliciteren
voor een (vakantie)job?

Surf naar jobs.securitas.be!